Etusivu

 

ILMOITUSLAATIKKO TUO MAHDOLLISUUDET ESILLE

 

HALUATKO SIVUSTOLLESI LISÄÄ KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ JA LIIKEVAIHTOA?

Antaisitko muille mahdollisuuden ilmoittaa sivuillasi? Ilmoituksilla haettaisiin mm. työntekijöitä, harrastajia, oppilaita, asiakkaita tai osallistujia vapaaehtoisiin tehtäviin. Voit itse määrittää hinnan näille ilmoituksille.

Ilmoituslaatikko.fi etsii alueellisesti tai toimialoittain keskeisiä sivustoja julkaisukumppaneiksi. Julkaisukumppanuus sopii mm. lehdille, kunnille, järjestöille, kouluille, yrityksille, osuuskunnille.

TARVITSETKO TYÖNTEKIJÖITÄ, OPPILAITA, ASIAKKAITA, VAPAAEHTOISIA OSALLISTUJIA TAI HARRASTAJIA?

Uudella ilmoitusmuodolla voit viestittää suoraan kumppaneiksemme liittyneiden internetsivustojen parhailla paikoilla. Rakenna ilmoitus ja valitse sivusto jossa ilmoitat. Voit itse määrittää ilmoituksen julkaisuajan 1-4 viikon ajalle. Ilmoitustasi voit päivittää milloin vain. Ilmoituksien sivustokohtaiset hinnat löydät palvelustamme.

MITEN MENETELMÄ TOIMII?

Ilmoituslaatikko.fi toimii Society status-ilmoituksien hallintakeskuksena. Siellä ilmoitukset rakennetaan, määritetään niiden julkaisupaikat, maksetaan ja tarvittaessa päivitetään. Palvelussa jokaisella ilmoittajalla on hallintasivu viestintäänsä varten. Henkilökohtaisella hallintasivulla voi myös muodostaa lisää yhteisöjä. Kaikki ilmoituslaatikot toimivat reitteinä hallintakeskukseen.

KUSTANNUS

Sivuston omistajalle ilmoituslaatikon asentaminen ja käyttö omilla sivustoilla on veloituksetonta ja mahdollista. Ansaitset jakamalla ilmoituslaatikon muiden käytettäväksi. Ansainnan osalta voimassa on Checkoutin palveluhinnasto.

Ilmoittaminen muilla sivustoilla on maksullista. Hinnat määrittelee sivustojen omistajat. Ilmoituksen välittämisen palvelumaksu on 4,95€.

TÄLTÄ SOCIETY STATUS-ILMOITUKSET JA SIVUSTOILLE ASENNETTAVA UPOTUS NÄYTTÄÄ

Mediainnovaatiokilpailun finalisti 2015

Lähipalvelukilpailun finalisti 2015

 

NÄIN SE TOIMII

Tee ilmoitus uudella tavalla
Julkaise se haluamissasi paikoissa
Päivitä ilmoitustasi tilanteiden muuttuessa

 

 

 

LISÄTIETOA PALVELUN MAHDOLLISUUKSISTA

suunnittele

ilmoita

etsi

toimi

Kartoita tilanteesi.

Viestitä tarpeesi, kykysi ja resurssisi

Hae samat kiinnostuksen kohteet jakavat ihmiset tai ryhmät toimimaan kanssasi.

Toimi turvallisessa ympäristössä aitojen ihmisten kanssa.

Suunnittele
Ilmoita
Etsi
Toimi yhdessä

Suunnittele

Työ, koulutus, harrastukset, palvelut ja osallistuva toiminta. Meillä on valittavana valtava määrä erilaisia aktiviteetteja. Siitä huolimatta toimimme päivästä toiseen samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Ilmoituslaatikko tuo eteesi erilaiset vaihtoehdot päivittyvillä ja helposti tutustuttavilla listoilla. Sinun tehtäväsi on löytää niistä kiinnostavimmat.

Ilmoita

Uusi ilmoitustapa viestii perinteisen sisällön lisäksi yhteisön ydintarpeen. Onko kurssilla vielä tilaa usille opiskelijoille? Tarvitseeko yleisötilaisuus lisää talkootyöntekijöitä? Harkitsetteko uuden työntekijän palkkaamista? Jne... Oleellinen asia uudessa viestintatavassa on sen yhtäaikainen päivitettävyys samalla kerralla useampaan paikkaan. Ilmoituslaatikon avulla yhteisöt voivat julkaista ilmoituksensa yhteistyökumppaneidemme sivustoilla sekä omilla www-sivuillaan. 

Etsi

Oman mielenkiinnon kohteen ilmoittamisen jälkeen voit katsella toisen osapuolen jättämiä ilmoituksia yhteisestä aiheesta. Voit suorittaa hakuja haluamaltasi maantieteelliseltä alueelta ja rajata hakutuloksia kiinnostuksen tason ja kiireellisyyden mukaan. Haussa säädöt supistavat siis osumien määrää.

Toimi yhdessä

Sopivan ilmoituksen löydyttyä voit olla yhteydessä ilmoittajaan haluamallasi tavalla.