Etusivu

 

ILMOITUSLAATIKKO AVAA MAHDOLLISUUDET

Ilmoituslaatikon avulla edustamasi yhteisöt voivat levittää tietoa tarjoamistanne mahdollisuuksista verkostoomme liittyneillä sivustoilla. Tervetuloa ilmoittamaan verkostossamme sekä halutessanne liittymään siihen!

Toisessa ilmoituslaatikon ominaisuudessa kartoitamme yksilöiden tarpeita. Kartoittaminen onnistuu yksinkertaisen toimintatavan ansiosta myös suuremmilla ihmismäärillä. Olemme tehneet tässä ominaisuudessa erinomaista yhteistyötä Reisjärven yläasteen ja lukion oppilaiden sekä henkilökunnan kanssa.

Pääset tutustumaan molempiin ominaisuksiin käytännössä luomalla uuden käyttäjätilin sivun oikeasta yläkulmasta.

 

Tarkemmat tiedot: 

Yhteisöille tarkoitettu ominaisuus

HALUATKO SIVUSTOLLESI LISÄÄ KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ, VUOROVAIKUTTEISUUTTA JA JOPA LIIKEVAIHTOA?

Antaisitko muille mahdollisuuden ilmoittaa sivuillasi? Ilmoituksilla haettaisiin mm. työntekijöitä, harrastajia, oppilaita, asiakkaita tai osallistujia vapaaehtoisiin tehtäviin. Voit itse määrittää hinnan näille ilmoituksille tai vaihtoehtoisesti tarjota ilmaisen viestintä mahdollisuuden.

Ilmoituslaatikko.fi etsii alueellisesti tai toimialoittain keskeisiä sivustoja julkaisukumppaneiksi. Julkaisukumppanuus sopii mm. lehdille, kunnille, järjestöille, kouluille, yrityksille, osuuskunnille.

TARVITSETKO TYÖNTEKIJÖITÄ, OPPILAITA, ASIAKKAITA, VAPAAEHTOISIA OSALLISTUJIA TAI HARRASTAJIA?

Uudella ilmoitusmuodolla voit viestittää suoraan verkostoomme liittyneiden internetsivustojen parhailla paikoilla. Rakenna ilmoitus ja valitse sivusto jossa ilmoitat. Voit itse määrittää ilmoituksen julkaisuajan 1-4 viikon ajalle. Ilmoitustasi voit päivittää milloin vain. Ilmoituksien sivustokohtaiset hinnat löydät palvelustamme. Osa sivuista on ilmaisia.

MITEN MENETELMÄ TOIMII?

Ilmoituslaatikko.fi toimii Society status-ilmoituksien hallintakeskuksena. Siellä ilmoitukset rakennetaan, määritetään niiden julkaisupaikat, maksetaan ja tarvittaessa päivitetään. Palvelussa jokaisella ilmoittajalla on hallintasivu viestintäänsä varten. Henkilökohtaisella hallintasivulla voi myös muodostaa lisää yhteisöjä. Kaikki ilmoituslaatikot toimivat reitteinä hallintakeskukseen.

KUSTANNUS

Sivuston omistajalle ilmoituslaatikon asentaminen ja käyttö omilla sivustoilla on veloituksetonta ja mahdollista. Ansaitset jakamalla ilmoituslaatikon muiden käytettäväksi. Ansainnan osalta voimassa on Checkoutin palveluhinnasto (ei koske ilmaisia sivustoja).

Ilmoittaminen muilla sivustoilla on maksullista tai ilmaista. Hinnat määrittelee sivustojen omistajat. Maksullisten ilmoituksien välittämisen palvelumaksu on 4,95€/ilmoitus.

TÄLTÄ SOCIETY STATUS-ILMOITUKSET JA SIVUSTOILLE ASENNETTAVA UPOTUS NÄYTTÄÄ

Mediainnovaatiokilpailun finalisti 2015

Lähipalvelukilpailun finalisti 2015

 

NÄIN SE TOIMII

Tee ilmoitus uudella tavalla
Julkaise se 
Päivitä ilmoitustasi tilanteiden muuttuessa

 

Tarkemmat tiedot:

Yksilöille tarkoitettu ominaisuus

       

suunnittele

ilmoita

etsi

toimi

 

 

 

 

Kartoita tilanteesi
Innostu uusista asioista
Tee ilmoitus ilmoituslaatikkoon
Voit ilmoittaa myös yhteisöjesi tarpeet

Kartoita tilanteesi

Työ, koulutus, harrastukset, palvelut ja osallistuva toiminta. Mitä haluaisit lisää elämääsi? Voit nyt puntaroida näitä aiheita yksinkertaisella menetelmällä.

Innostu uusista asioista

Meillä on valittavana valtava määrä erilaisia aktiviteetteja. Siitä huolimatta toimimme päivästä toiseen samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Ilmoituslaatikko tuo esille mahdollisuudet. Sinun tehtäväsi on löytää niistä kiinnostavimmat.

Tee ilmoitus ilmoituslaatikkoon

Valitse yksi tai useampia aktiviteetteja, työ- tai koulutoiveita ja tee niistä ilmoitus. Antamasi tieto on valittujen henkilöiden löydettävissä. Tämä on luonnollisesti ilmaista.

Voit ilmoittaa myös yhteisösi tarpeet

Sama palvelu, tosin hieman yksinkertaisempana, on myös yhteisöjesi käytettävissä. Perusta uusi yhteisö ja kerro mihin se tarvitsee uusia ihmisiä! Voit jättää ilmoituksen ilmoituslaatikkoon tai jakaa sen verkostoomme liittyneillä sivustoilla.